Laagdrempelig en toegankelijk
Enkel originele onderdelen
Meedenkend in technisch advies

Uw Kubota machine voorzien van kwalitatieve olie is van groot belang voor de functionaliteit van uw machine. U wilt natuurlijk dat uw machine zo lang mogelijk operationeel is. Het zou zonde zijn als uw Kubota machine vanwege een gebrek aan olie eerder slijtage oploopt of aan onderhoud of reparatie toe is. Bij VDM Tools & Parts, onderdeel van Van Dam Mechanisatie, bestelt u eenvoudig olie en andere producten voor verschillende Kubota machines.

Ons aanbod Kubota olie

 24.35 Excl.btw
(API GL 5/  80W90)  transmissie olie is geschikt voor veel verschillende machines van Kubota. Twijfelt
 147.83 Excl.btw
KUBOTA SUPER UDT heeft uitstekende prestaties bij lage temperaturen (starten is mogelijk bij zeer lage
 38.83 Excl.btw
KUBOTA SUPER UDT heeft uitstekende prestaties bij lage temperaturen (starten is mogelijk bij zeer lage
 114.18 Excl.btw
(API GL 4 80W)  transmissie olie is geschikt voor veel verschillende machines van Kubota. Twijfelt
 33.88 Excl.btw
(API GL 4 / 5 80W)  transmissie olie is geschikt voor veel verschillende machines van Kubota. Twijfelt
Kubota logo
Hydrauliek filter Kubota W21TSHTA10

Waarom het belangrijk is om uw Kubota machine van olie te voorzien?

Uw Kubota machine voorzien van olie is noodzakelijk om de machine goed gesmeerd te houden. Voorbeelden van noodzakelijke oliën zijn motorolie en transmissie-olie. Motorolie wordt gebruikt voor de smering van de verbrandingsmotor, terwijl transmissie-olie noodzakelijk is voor de versnellingsbak en aanverwante onderdelen. De transmissie-olie van Kubota biedt uitstekende prestaties. Zo is starten bij zeer lage temperaturen mogelijk. Dat is natuurlijk wel zo handig in de koude maanden. De componenten van de versnellingsbak hebben dankzij deze kwalitatieve olie een aanzienlijk langere levensduur. Daarnaast heeft de olie extreme drukeigenschappen en optimale anti-slijtage eigenschappen waardoor de tandwielen en hydraulische componenten uitstekend beschermd worden. Kortom, het aanschaffen van olie is een must!

Ontdek onze andere producten

Naast olie, is een oliefilter noodzakelijk voor de functionaliteit van de verbrandingsmotor van uw machine. Door middel van oliefilter wordt de olie gezuiverd van het vuil. U vindt in onze webshop voor iedere Kubota machine een geschikte oliefilter. Weet u niet welke filter geschikt is voor uw machine? Vraag dan gerust advies aan onze technische experts. Dit geldt ook voor vragen over overige producten of producten die u niet kunt vinden op onze webshop, maar wel wilt aanvragen. Mail gerust naar info@vdmtools.nl of bel naar 072-5022667.