Laagdrempelig en toegankelijk
Enkel originele onderdelen
Meedenkend in technisch advies

Bij ons vindt u de beste selectie van onderdelen voor uw Kubota minigraver. Wij leveren Kubota onderdelen voor uw minigraver aan verschillende partners zoals particulieren, distributeurs en aannemers. Dient er een onderdeel aan uw Kubota minigraver vervangen te worden, dan vervangt u deze het beste met originele Kubota onderdelen in plaats van imitatie onderdelen. Verbeter de levensduur van uw machine en kies voor de producten van VDM Tools & Parts, onderdeel van Van Dam Mechanisatie!

Minigraver Kubota

Onze Kubota onderdelen

 10,26 Incl.btw
Brandstoffilter origineel Kubota
 27,98 Incl.btw
Brandstoffilter origineel Kubota 1J800-43170
 10,26 Incl.btw
Nr 40 op de overzichtstekening. Ook passend voor Aixam brommobiel (type 2)
 7,43 Incl.btw
Brandstoffilter origineel Kubota RA211-51280
 20,35 Incl.btw
Brandstoffilter origineel Kubota RD451-51940

Voorzie u uw Kubota minigraver van de beste onderdelen

Aangezien wij een erkende dealer zijn van Kubota, zijn wij in staat om nagenoeg alle onderdelen voor uw Kubota minigraver te leveren. Ziet u uw gewenste producten niet staan in onze webshop? Geef dit dan aan ons door en wij vragen de producten voor uw Kubota minigraver voor u aan. Als familiebedrijf ervaart u bij ons laagdrempeligheid en persoonlijke service. Wij leveren daarom niet alleen producten, maar denken ook met u mee en voorzien u van technische dienstverlening waaronder:

  • Het uitvoeren van veiligheidskeuringen volgens VA-keur
  • Het uitvoeren van onderhoud
  • Het uitvoeren van reparaties

Bestel uw producten online of kom langs

Indien u interesse heeft in onderdelen voor uw Kubota minigraver, bestelt u deze eenvoudig via onze webshop. Dit geldt ook voor andere machines van Kubota zoals de BX serie, F serie en andere series. Bent u benieuwd naar ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om eens langs te komen. Wij verwelkomen u graag! Bij vragen mailt u naar info@vdmtools.nl of belt u naar 072-5022667.