EGO is een bedrijf vol innovatie. EGO maakt deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 is opgericht. Ze verleggen al vanaf het begin voortdurend de grenzen wat betreft de draadloze technologie. Vandaag de dag is EGO 1 van de werelds grootste producenten van gereedschap.
Ego brengt elk jaar meer dan 10 miljoen van hun producten op de markt en verkopen deze wereldwijd in 65 landen.

Vrouw met ego multitool de heg aan het snoeien

De wereld verandert snel. Onze maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere en groenere energie. Wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe en slimmere manier om uw tuin en ons landschap te onderhouden.

EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine maar dan zonder lawaai  gedoe of schadelijke uitlaatgassen. De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau. Dit biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig heeft om door te blijven werken tot de klus is geklaard.

Het systeem is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak. De accu’s houden het lang vol en zijn zeer snel op te laden.

Bent u het ook zat elke keer te moeten nadenken welke brandstof er in welke machine moet? U wilt aan de gang en uw machine start niet. Dit is verleden tijd met het accu gereedschap van EGO

Ego kettingzaag zaagt een boom door die op een steun ligt

De EGO Power+ Arc Lithium 56V-accu is helemaal opnieuw ontworpen om dezelfde prestaties te leveren als een benzinemotor. Door het innovatieve ontwerp word de accu maximaal gekoeld . In tegenstelling tot accu’s van de concurrenten welke in de vorm van een baksteen zijn opgebouwd. Deze vorm zorgt ervoor dat de middelste cellen slecht worden gekoeld en overhit raken en zichzelf uitschakelen. Bij de accu´s van Ego wordt de warmte dankzij ons unieke boogvormige ontwerp veel effectiever verspreid.

5 redenen om nooit meer een tuinmachine met verbrandingsmotor te kopen!